Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/gabrovil/gabroville.com/wp-content/themes/architect/options/php-po/php-po.php on line 187
Габрово Daily - Gabroville

Габрово Daily

§

Габрово Daily е най-новата и най-бързо развиващата се информационна онлайн медия за Габрово и габровци. Сайтът стартира на 17 юни 2014 г.

Габрово Daily представя най-актуалното от живота в града в разделите „Общество“, „Икономика“, „Политика“, „Образование“, „Култура“, „Спорт“, „История“.

Сайтът е разработен и за мобилни устройства, за да може по всяко време читателите му да следят габровските новини и от телефон или таблет.

Габрово Daily си партнира и с Онлайн енциклопедия на Габрово Gabrovowiki.com в представянето на любопитни факти от историята и настоящето на Габрово. Читателите ни могат да открият полезни препратки към статии от енциклопедията.

В отбелязването на годишнини на исторически събития и личности Габрово Daily си партнира с поредицата „Габрово – живият град“ на Момчил Цонев и Даниела Цонева. Част от историческата поредица са книгите „Имало едно време в Габрово“, „Габрово и габровци в старата книжнина. Т.1. Пътеписи (1662 – 1878 г.)“, „Снежно Габрово за деца“, „Габрово след Освобождението. Спомени от Константин Вапцов“.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Главният редактор на „Габрово Daily“ в интервю за „100 вести“

Габрово Daily стана на 6 месеца

Габрово Daily създава онлайн медийна група за Габрово